Manchester United vs CSKA Moskva

Manchester United vs CSKA Moskva

Dec 05

De Røde Djæveler behøver kun at undgå katastrofer for at sikre, at de går videre til Champions League-holdet, men skal håndtere skader. Kun et tungt nederlag forhindrer Manchester United i at kvalificere sig til næste runde af Champions League, når de er vært for CSKA Moskva tirsdag. Brug Billige fodboldtrøjer til at støtte din fodboldstjerne!
Red Devils ’12 point hidtil betyder, at de kun har brug for en mere til at gøre krav på top spot, med et 6-0 nederlag og en kompleks trevejs tiebreaker den eneste måde, hvorpå de kunne nægtes et sted i knockout-scenen. De må muligvis gøre det gennem kampen med en patched-sammen hold, da de slår skadeproblemer foran weekendens derby mod Manchester City.
Manchester City manager Pep Guardiola vil gerne have Paul Pogba at spille i næste uges Manchester derby på Old Trafford og tror ikke, at den indflydelsesrige United midtbanespiller vil have City stjerner blive slået ned ved skade. De Røde Djæveler er på jagt efter Premier League-titlen sammen med rivaler City efter en imponerende start på sæsonen. Kan du lide Manchester City trøjer eller Manchester United trøjer?

site by bcz