Arsenal forsøger at holde Mesut Ozil med en rekordbrud

Arsenal forsøger at holde Mesut Ozil med en rekordbrud

Dec 12

Her kan du dele de hotteste fodboldnyheder og Billige Fodboldtrøjer. Arsenal lancerer sidste forsøg på at omskrive Mesut Ozil med januaroverførselsvinduet kun 3 uger væk. Har allerede tilbudt ham en kontrakt på £ 275.000 pr. Uge uden succes.

Med Sanchez afgang synes tilsyneladende uundgåelig Arsenal at forsøge at knytte Ozil til en ny kontrakt, ikke mindst fordi det ville være et stort slag at miste ham gratis næste sommer efter at have betalt 42,5 millioner pund til at underskrive ham fra Real i 2013.

Men Arsenal-cheferne har efter sigende udarbejdet en kontraktudvidelse, der ville gøre ham til den højst betalte spiller i klubbenes historie – over tidligere legender som Thierry Henry og Dennis Bergkamp. Det nye tilbud vil være tættere på £ 300.000 pr. Uge Ozil leder efter, men det skal ses om han planlægger at underskrive for at fortsætte med at bære sin Arsenal Trøje.

site by bcz