Om VM-venskabskampen Nyheder

Om VM-venskabskampen Nyheder

Jan 09

Et af 2018′s sportslige højdepunkter bliver sommerens fodbold VM i Fodbold 2018, hvor Danmark er blandt de 32 nationer efter at have misset VM i 2014.

Danmarks VM-modstander Australiens fodboldlandshold kommer i marts til Europa, hvor de skal møde Norge i en træningskamp på Ullevaal i Oslo. Danmark er havnet i pulje med Peru, Frankrig og Australien ved slutrunden i Rusland, og sidstnævnte har onsdag offentliggjort, at de den 23. marts skal pudse formen af mod Norge i en venskabskamp på Ullevaal i Oslo.

Det australske fodboldforbund oplyser desuden, at de også er i gang med at lukke endnu en aftale om en landskamp i marts. Det er endnu uvist, hvem modstanderen bliver. Det danske landshold har endnu ikke fundet ud af, hvem de skal møde i forberedelserne til VM. Men det danske ligalandshold rejser senere på måneden til Dubai, hvor de skal møde Sveriges ligalandshold i en træningskamp. Fans fortjener en VM i Fodbold 2018 Trøje til at støtte dit yndlingshold!

site by bcz