Liverpool tabte til Swansea

Liverpool tabte til Swansea

Jan 23

Liverpool trøje har imponeret den seneste sæson i Premier League, herunder sejr mod den fantastiske Manchester City i den foregående kamp. På mandag aften måtte de henvende sig til Tablejumbo Swansea på Liberty Stadium. Formel Liverpool gik på sit første tab i tre måneder.

Optagekøb Virgil van Dijk spillede sin første Premier League-kamp for Liverpool. Hollanderen vendte tilbage efter en hamstringskade og var involveret, da Alfie Mawson blev kampen vinder for værterne.

Liverpool er fjerdeplads i fjerdepladsen med 47 point, to mere end Tottenham i femte plads. den to-sejrer executive stol, en uafgjort og et tab på hans første fire ligakampe. Swansea er stadig sidste i Premier League. Vi opdaterer de seneste fodboldnyheder og Billige Fodboldtrøjer. Jeg tror, at mange fans vil elske det.

site by bcz