Januar overfører nyheder og rygter

Januar overfører nyheder og rygter

Jan 30

Her kan du dele de seneste fodboldnyheder og Billige Fodboldtrøjer. Arsenal overvejer en flytning på € 50 mio. Til Atletico Madrid-vinderen Yannick Carrasco i sommer, ifølge Mundo Deportivo. David Beckham ønsker, at Zlatan Ibrahimovic skal forblive i Manchester United midt i rapporteret interesse fra LA Galaxy.

Efter at have savnet sig på at underskrive Edin Dzeko, har Chelsea aftalt en aftale om at underskrive Arsenal-angriberen Olivier Giroud, rapporterer Gianluca DiMarzio. Blues kunne ikke lande Roma angriber Dzeko og har nu rystet hænder på et gebyr på 15 mio. GBP plus incitamenter til Frankrigs internationale. Bevægelsen vil gøre det muligt for Michy Batshuayi at forlade Stamford Bridge, med Borussia Dortmund knyttet til belgiske.

Arsenal har i princippet nået til enighed med Borussia Dortmund over klubbet rekord £ 55,5 mio. Underskrivelse af Pierre-Emerick Aubameyang. Fans kan købe Arsenal Trøje her!

site by bcz