Mere end 4,9 mio. 2018 FIFA World Cup ™ billetter

Mere end 4,9 mio. 2018 FIFA World Cup ™ billetter

Feb 01

VM i Fodbold 2018 kommer snart, 4.905.169 billetter er blevet anmodet om af fans fra hele verden før den tilfældige udvælgelsestidssalgsperiode afsluttet kl. 12.00 Moskva tid i dag.

Ifølge pressemeddelelsen har russiske fans anmodet om mere end 2,5 millioner billetter (eller 59 procent), mens den internationale efterspørgsel tegnede sig for 41 procent. Tyskland, Argentina, Mexico, Brasilien, Polen, Spanien, Peru, Colombia, USA og Nederlandene udgør de 10 lande uden for værtslandet i antallet af købte billetter.

Eventuelle billetter tilbage sælges så fra 1. marts til 3. april før en sidste salgsfase åbner den 18. april til slutningen af turneringen eller billetterne sælges. Glem ikke at købe favorited Billige Fodboldtrøjer Oh!

site by bcz