Hvilke lande vil chokere verdensmesterskabet i 2018

Hvilke lande vil chokere verdensmesterskabet i 2018

Mar 01

Med Verdensmesterskabet i Fodbold 2018 tættere og tættere, tænker det allerede på, hvilke lande der vil få de største konsekvenser i Rusland.

Kunne de dage, hvor Polen sluttede tredjemand på verdensmesterskaberne i 1974 og 1982, snart vende tilbage? Ledet af superstar angriber Lewandowski, dette er noget af en gylden polsk generation, og de skal have nok kvalitet til at gå videre end gruppestadiet.

Et andet spændende afrikansk hold er Nigeria, som ikke har spillet på en større turnering siden 2014-verdensmesterskabet efter at have undladt at kvalificere sig til nogen af ​​de sidste to afrikanske nationer.

Folk kan forvente, at Island, der nåede kvartfinalen i Euro 2016 og kvalificeret sig godt til denne turnering, og Kroatien kæmper for andenpladsen bag Argentina i Gruppe D, men Super Eagles har mere end nok talent til at gøre en sag om deres egen.

Sverige er ikke det hold, de engang var efter Golden Generation i begyndelsen af ​​1990′erne eller endda de nyere epoker af topp Henrik Larsson og Zlatan Ibrahimovic, men de hævdede en stor hovedbund i form af Italien for blot at komme til VM og er bedre end folk indser. Vil du have en VM i Fodbold 2018 Trøje til at se VM 2018?

site by bcz