Hvordan det franske hold vil udføre i verdensmesterskabet i 2018

Hvordan det franske hold vil udføre i verdensmesterskabet i 2018

Mar 13

Frankrig tyndt tabt til Portugal i euro i 2016. Kan de gå en bedre i Verdensmesterskabet i Fodbold 2018?

Frankrig kvalificerede sig ved topping European Group A, men Sverige skød dem helt til den sidste runde runde. Didier Deschamps ‘hold havde brug for en sejr i deres sidste kamp mod Hviderusland for at være sikker på at tage til Rusland og afleverede en 2-1 sejr på Stade de France.

Er dagens Frankrig bedre end det hold, der gjorde det til finalen i Euro 2016? Sandsynligvis, da de har mere atletiske back-backs at ringe på, og nogle dristige unge kommer op foran. Deschamps har tonsvis af talenter til hans rådighed, men skal gøre holdet gel nok til at gå hele vejen. Hvad venter du på? Tilføj VM i Fodbold 2018 Trøje til din indkøbskurv snart!

site by bcz