Verdensmesterskabet i 2018 vil sandsynligvis være Messi’s sidste

Verdensmesterskabet i 2018 vil sandsynligvis være Messi’s sidste

Mar 27

Lionel Messi har hævdet, at han nærmer sig Verdensmesterskabet i Fodbold 2018 som sin sidste, idet han anerkender, at en ny generation af argentinske fodboldspillere skal træde op efter sommerens turnering.

Argentina leder Jorge Sampaoli har talt om det enorme pres på Lionel Messi, mens han spiller for sit land, mens Socceroos-gruppens modstandere Danmark har afsløret et nyt sæt til deres venlige sammenstød med Chile.

I en bog, der skal udgives i april, og i uddrag udgivet af ‘Viva’, gør Sampaoli påstanden om, at Messi er under stort pres, når han trækker på en Argentina Sæt. “Messi har en revolver sat til hovedet kaldet VM, og hvis han ikke vinder det, er han skudt og dræbt,” skrev Sampaoli.

site by bcz