Røde Devils springer tilbage, da Mourinhos ændringer betaler sig

Røde Devils springer tilbage, da Mourinhos ændringer betaler sig

Apr 19

Jose Mourinhos tropper kom tilbage på vindersporet, da de her til aften tog en velfortjent 2-0-sejr med fra Vitality Stadium. Jose Mourinho havde blandet kortene godt og grundigt til aftenens kamp mod Bournemouth.

 

Den Forenede Chef gjorde syv ændringer i den side, der tabte til West Brom mod Bournemouth onsdag, med Alexis Sanchez, Romelu Lukaku og Nemanja Matic i fodboldtrøjer, som alle faldt til bænken.

 

Chris Smalling og Romelu Lukaku begge nettede mod Bournemouth for at øge Manchester Uniteds håb om at afslutte seconed. Med sejren når Manchester United op på 74 point og konsoliderer andenpladsen i Premier League. Hvis du er interesseret Manchester Uniteds fodboldtrøje, læs vores butik.

 

site by bcz