Liverpool bekræfter Alex vil savne VM

Liverpool bekræfter Alex vil savne VM

Apr 26

Liverpools Alex Oxlade-Chamberlain misser resten af sæsonen og sommerens VM-slutrunde inden England VM 2018 trøjer efter han pådrog sig en knæskade i gårsdagens Champions League-opgør mod Roma.

Fodboldspilleren fra Liverpool blev tirsdag aften knæskadet, da den engelske klub vandt 5-2 hjemme over Roma i Champions League-semifinalen. Landsholdets træner Gareth Southgate blev ødelagt på nyheden, og han talte til Oxlade-Chamberlain have på billige fodboldtrøjer personligt i eftermiddag for at tilbyde sympati, da midtbanespilleren delte sin skuffende diagnose.

AS Roma er bagud med tre mål inden returkampen, men kan se tilbage på kvartfinalen mod Barcelona, hvor man var bagud med 1-4 efter den første kamp, men endte med at vinde returkampen med 3-0 selv og gik videre. Oxlade-Chamberlain udtrykte sin ødelæggelse ved at have sin sæson afsluttet.

site by bcz