Danmark navn foreløbige squads

Danmark navn foreløbige squads

May 15

Verdensmesterskabet i 2018 er lidt over en måned væk, og alle 32 hold forbereder sig på alvor for deres skud på trofæet i Rusland. Danmark træner Age Hareide har valgt VM veteraner Michael Krohn-Dehli og Nicklas Bendtner i billige fodboldtrøjer til hans 35-mandlige præmie.

Ipswich Town forsvarer Jonas Knudsen er blevet navngivet i den foreløbige 35-mandske Danmarkskamp for sommerens VM. Han står over for konkurrence om et sted i finalekampen i VM 2018 Danmark fodboldtrøjer, med Danmark manager Age Hareide navngiver en række fulde ryggen i hans foreløbige parti.

Tottenham midtbanespiller Christian Eriksen og Leicester City målmand Kasper Schmeichel er også i holdet sammen med tilbagelevering af Daniel Wass og Pierre-Emile Hojbjerg.

site by bcz