Wayne Rooney til tour Washington torsdag som DC United taler fortsætter

Wayne Rooney til tour Washington torsdag som DC United taler fortsætter

May 24

Wayne Rooney i billige fodboldtrøjer vil rejse til USA for at møde embedsmænd i DC United i denne uge. Den tidligere engelske kaptajn, der har et år tilbage på sin kontrakt i Everton, har været knyttet til et flyt til Washington DCs MLS-hold.

På en tur, der forventes at løbe 48 timer eller mindre, vil Rooney gennemgå en fysisk møde med de amerikanske ledere og tour Audi Field, Black-and-Reds nye underbyggede stadion.

Enhver samtale mellem Rooney i Everton trøjer og DC-hovedtræneren Ben Olsen i denne uge bliver nødt til at finde sted over telefonen, da Olsen og hans hold ikke er i deres hjemregion i øjeblikket, idet de har valgt at forblive på vestkyst mellem vejkampe i San Jose – en 3-1 sejr på Avaya Stadium sidste weekend – og LAFC, som vil være vært for United på lørdag.

site by bcz