Gareth Bale snart hos ManUtd eller Bayern?

Gareth Bale snart hos ManUtd eller Bayern?

May 29

Welshman kunne forlade “Royal” til trods for løbende kontrakt indtil 2022. “Jeg er nødt til at sætte mig om sommeren og ser alvorligt på, hvad jeg skal gøre næste gang,” sagde Bale efter Champions League sejren. “I slutningen af dagen er det min beslutning.”

Fra Bales i billige fodboldtrøjer miljø bør det derfor betyde, at et farvel fra Madrid ikke automatisk betyder en tilbagevenden til øen. Før den semifinale duel mellem Bayern og Real havde den 28-årige Welshman rost de tyske rekordmestere på højeste vilkår.

I 2022 har Welshman stadig en kontrakt med Real, 500 millioner euro skal være hans exitklausul. Et beløb, der bør afholde selv velhavende interesserede parter, som Manchester United eller Bayern München. Hvor vejen til Bale i Real Madrid trøjer kan føre, lørdag aften på det olympiske stadion i Kiev, sørgede han for det galaktiske øjeblik for finalen.

site by bcz