Bayern München Robert Lewandowski fremtid

Bayern München Robert Lewandowski fremtid

May 31

Bayern Münchens stjerneangriber Robert Lewandowski i billige fodboldtrøjer kan være på vej væk i sommerens transfervindue.”Robert føler, at han har brug for en forandring og en ny udfordring i sin karriere. De ansvarlige hos Bayern München kender til hans ønske,” fortæller Pini Zahavi til Bild og tilføjer.

Til et pressemøde forud for VM blev Robert Lewandowski spurgt ind til sin fremtid, og her svarede han følgende: Min agent tager sig af disse ting. Lige nu er jegfokuseret på VM. Det er det vigtigste. Jeg tænker ikke på andet, siger Lewandowski.

Lewandowski i Bayern München trøjer har scoret 151 mål i 195 spil siden signering fra Borussia Dortmund på en gratis transfer i 2014 og har været forbundet med Real Madrid, Chelsea, Paris Saint-Germain og Manchester United.

site by bcz