Neymar scorer strålende mål på comeback fra skade med Brasilien

Neymar scorer strålende mål på comeback fra skade med Brasilien

Jun 05

Der er ingen garanti for, at Paris Saint Germain fremad vil være helt match-fit, når Brasilien spiller deres VM-åbner mod Schweiz den 17. juni. Men de tidlige indikationer tyder på, at Neymar i billige fodboldtrøjer har genoprettet sig godt fra sin brudte metatarsal og ankelspredning.

Neymar gjorde sit første udseende siden februar og scorede på sin tilbagevenden til handling, da Brasilien slog Kroatien 2-0 på Anfield i en international venlig. Søndagens venlige var næppe et skuespil, da ingen side syntes interesseret i at lave et show. Chancerne var få, men Neymar i VM 2018 Brasilien trøjer scorede et godt mål i anden halvdel. Roberto Firmino tilføjede føringen sent.

Neymar overordnede frygt for en lang skadeafskedigelse, da han havde skadet sin ankel og metatarsal i slutningen af februar ville skade hans chancer for at få en indflydelse i Rusland med et imponerende display fra bænken i hans første spil tilbage.

site by bcz