Dalot sender besked til Man Utd fans efter forsegling af £ 19m switch

Dalot sender besked til Man Utd fans efter forsegling af £ 19m switch

Jun 07

Manchester United har i dag hentet Diogo Dalot i FC Porto, og han får nu stor ros af José Mourinho. De 7 kampe, som Manchester Uniteds nyindkøb Diogo Dalot i billige fodboldtrøjer fik for FC Porto sidste sæson, lyder måske ikke umiddelbart imponerende, men den 19-årige portugiser får nu alligevel stor ros af sin landsmand Mourinho.

Diogo Dalot har beskrevet Manchester United som “den største klub i verden” efter at have afsluttet sin 19 millioner pund fra Porto. Den 19-årige forsvarer har underskrevet en femårig aftale med en yderligere 12-måneders mulighed på Old Trafford for at kunne holde ham i Old Trafford indtil sommeren 2024.

Dalot var en del af Portugal Under-17 holdet, der vandt EM i 2016, scoring i semifinalen mod Holland og i finalen mod Spanien. En £ 19m flytning for en teenager med meget lidt erfaring kan øge nogle øjenbryn med fansen, men United er overbevist om, at det bliver en god handel. Interesseret i Manchester United fodboldtrøjer, velkommen til vores butik

site by bcz