Cristiano Ronaldo tips Forkert at komme ind i Messi-Ronaldo ‘race’

Cristiano Ronaldo tips Forkert at komme ind i Messi-Ronaldo ‘race’

Jun 12

Ronaldo og Lionel Messi har domineret prisen for verdens bedste spiller i et helt årti, hvor den portugisiske vinder fem gange og hans argentinske rival de fem andre. Men Salah i billige fodboldtrøjer udnytter Liverpool i denne sæson, scorer 45 mål og tager sit hold til Champions League Finals, har pludselig presset ham på den store scene.

Salah i Egypten VM 2018 Fodboldtrøjer i 25-rok-starý zranil jeho rameno během finále Liverpool Liga mistrů finální porážkou Real Madrid minulý měsíc, po zamotání se Sergio Ramos. Egyptský zdravotní personál si stále není jistý, zda Liverpoolská hvězda Mohamed Salah bude v pátek zapotřebí zahrát zápas o světový pohár proti Uruguayi.

På, hvis egypten er god nok til at kæmpe for 2018 Ballon d’Or Ronaldo sagde: “Mange mennesker taler om Cristiano Ronaldo-Messi-kampen, men der er andre spillere, der har chancer for at komme ind i løbet. Ægypten er en af dem. “

site by bcz