Harry Kane tjener pragmatisk og stilfuld England-fortjent sejr

Harry Kane tjener pragmatisk og stilfuld England-fortjent sejr

Jun 19

Kaptajn Harry Kane kom til redning med to mål, den anden en dramatisk skadesvinder, da England startede deres World Cup Group G-kampagne med en stammende 2-1 sejr over Tunesien mandag.

Harry Kane scorede i det 91. minut i Volgograd til kl se ud af Tunesien, efter at Ferjani Sassis straff havde annulleret Kanes i billige fodboldtrøjer tidlige åbner. Neville, der spillede på tre verdensmesterskaber med England, siger, at den angst, der ville have indfanget, nu er blevet undgået med Kane’s vitale vinder i gruppe G-sammenstød.

Tunesien blev afleveret en kontroversiel første halvlegsstraf, da Kyle Walker blev dømt til på have forvirret Fakhreddine Ben Youssef. England følte, på de kunne have havde to straffe, da Kane i England VM 2018 fodboldtrøjer blev håndteret i kassen af de tunesiske forsvarere.

site by bcz