Spanien Smal Nederlag Iran i 2018 VM

Spanien Smal Nederlag Iran i 2018 VM

Jun 21

Spanien har vundet deres første spil i denne verdensmesterskab, men det var langt fra nemt. På et meget godt iransk forsvar måtte La Roja forblive tålmodig og fortsætte med at presse, indtil de fandt et mål. Diego Costa i Spanien trøjer VM i fodbold 2018 scorede igen for Spanien.

Spanien har flyttet øverst i deres gruppe efter en sejr over Iran, med sidstnævnte oprettet som de fleste forventede dem, med alle 11 mænd bag bolden, da de forsøgte at frustre Spanien.

Iran gjorde deres yderst for at frustere verdensmesterne i 2010 i et sammenstød af stilarter, men Diego Costa i billige fodboldtrøjer åbnede i sidste ende scoringen med en scrappy 54-minutters vinder, der endte med aftenens eneste mål. Spanien vil afslutte deres kamp B mod mandag mod elimineret Marokko, mens Iran står over for Portugal, hvor kun en gevinst ville være nok til at sikre dem et sted i 16 omgang.

site by bcz