VM-finale: Det bliver Frankrig / Kroatien

VM-finale: Det bliver Frankrig / Kroatien

Jul 12

Vinder af engelsk (2-1) i semifinalerne, vil Lucas Modrics i VM i fodbold 2018 Kroatien trøjer holdkammerater møde Frankrigs søndag i Moskva. Frankrig kender sin modstander til den endelige af verdensmesterskabet. Blues møder Kroatien, der vandt mod England i semifinalen på onsdag.

Med forbehold af aggressivitet og usikkerhed kom Modric i billige fodboldtrøjer og Companions tilbage fra djævelen Vauvert for at overraske et udvalg til de tre løver mere frisky, men også mere sprød og særligt akavet.

De franske har deres favoritter på dette stadium i knockout-scenen og viste en stærk og stærk præstation på bekostning af Argentina, Uruguay og Belgien. Kroaterne i viste sig på den anden side imponerende foran Nigeria, Argentina og Island.

site by bcz