Real Madrid og Chelsea nærmer sig aftale om Courtois

Real Madrid og Chelsea nærmer sig aftale om Courtois

Jul 19

Real Madrid er angiveligt enig om The Blues’ ledelse om en aftale for målmanden Thibaut Courtois, mens klubberne fortsat forhandler om Eden Hazard i billige fodboldtrøjer. Samtidig beretter de, at Chelsea sælger keeperen for bare 260 millioner kroner. Courtois har kontraktudløb næste sommer og derfor er prisen ikke højere.

Den 26-årige Chelsea-keeper har aldrig lagt skjul på, at han gerne ville vende tilbage til byen, hvor han førhen spillede for Atletico Madrid.Skulle det – som forventet – ende med, at Courtois skifter “hjem” til Madrid, så har Chelsea tænkt sig at kigge på en dansker og en gammel kending som mulige erstatninger.

Thibaut Courtois har foreslået, at han kun forlader Chelsea i sommer, hvis Eden Hazard går sammen med ham, blandt rygter, der forbinder parret til Real Madrid. Thibaut Courtois i Chelsea fodboldtrøjer har foreslået, hvis Eden Hazard går med ham, blandt rygter, der forbinder parret til Real Madrid.

site by bcz