Anthony Martial klar til at afslutte Manchester United

Anthony Martial klar til at afslutte Manchester United

Jul 24

Anthony Martial i billige fodboldtrøjer har fået at vide, at han kan forlade Manchester United – men kun for den rigtige klub og den rigtige pris. Jose Mourinho har modvilligt accepteret Martial’s ønske om at forlade United denne sommer efter tre år, selv om klubbenes hierarki ikke ønsker at miste £ 36million fremad.

Chelsea, Tottenham og Bayern München er interesseret i kamp, men United er ikke parat til at lade ham gå til en Premier League-rival, der efterlader et udlandsophold den mest sandsynlige udsigt. United betalte Monaco £ 36m for Martial på transfer deadline dag i sommeren 2015.

Den 22-årige har gentagne gange oplyst, at hans ønske om at flytte væk fra Old Trafford er blevet desillusioneret med manglende muligheder under den portugisiske chef, men Mourinho i Manchester United trøjer vil ikke sælge ham til en anden Premier League-klub.

site by bcz