Juventus ‘Cristiano Ronaldo kommer til første træningssession med ny klub

Juventus ‘Cristiano Ronaldo kommer til første træningssession med ny klub

Aug 02

Ronaldo har været i træning med Juve denne uge efter at have afsluttet en 100 millioner euro til Turin fra Real Madrid i sommer, og han kunne være manden for at få bolden til at køre på den nye sæson.

Ronaldo i billige fodboldtrøjer så i mellemtiden godt ud og gav fotograferne et smil og en tommelfingre for ikke at nævne at producere et sublimt stykke færdigheder under en træningsboremaskine.

Juventus møder Ronaldos i Juventus fodboldtrøjer tidligere klub Real Madrid i International Champions Cup på onsdag, men Ronaldo har tidligere bekræftet, at han ikke vil spille i det spil. Han forventes dog at være klar til sin Serie A-debut på åbningsdagen af sæsonen den 18. august.

site by bcz