Mateo Kovačić goes on strike to force move away from Madrid

Mateo Kovačić goes on strike to force move away from Madrid

Aug 07

Mens Thibaut Courtois i billige fodboldtrøjer lige nu ubebliver fra træning i Chelsea i håbet om at kunne skifte til Real Madrid, prøver en nuværende Real Madrid-spiller samme taktik for at skifte væk fra klubben.

Kroatiske Mateo Kovačić vil gerne skifte fra kongeklubben for at få mere spilletid, men klubben vil ikke lade ham gå. Men han er så fast besluttet på at ville væk, at han nu vil udeblive fra træning indtil et skifte er presset igennem. Det fortæller den spanske avis Marca.

Derfor tager Kovacic nu mere drastiske midler i brug i forsøget på at tvinge et skifte igennem. Også Chelsea-keeperen Thibaut Courtois i Real Madrid trøjer valgte mandag at udeblive fra træningen, da også han ønsker at forlade sin klub. Det spanske transfervindue lukker den 31. august.

site by bcz