Liverpool ødelagde West Ham på midtbanen

Liverpool ødelagde West Ham på midtbanen

Aug 14

Liverpool fik en fremragende start på den nye sæson i Premier League, hvor flere af holdets profiler fik scoret. Liverpool åbnede sin Premier League-sæson med en 4-0-sejr over West Ham, og det var med de offensive profiler i centrum.

Den nye reds målmand Alisson i billige fodboldtrøjer, som blev underskrevet for 66,8 mio. Kr. Fra Roma om sommeren, gemte komfortabelt en Fabian Balbuena header, en af kun to indsatser på målet for Hammers.

Joe Gomez forventes at være egnet efter at have savnet tirsdagens venlige mod Torino, men medforsvarere Ragnar Klavan, mens verdensmesterskabet Dejan Lovren i Liverpool fodboldtrøjer ikke vil blive betragtet som at have kun vendt tilbage fra forlænget ferie i weekenden.

site by bcz