Atlético sænker Real med dette drømmemål

Atlético sænker Real med dette drømmemål

Aug 16

Atletico Madrid fik endelig ram på Real Madrid i en europæisk finale, da klubben vandt Super Cuppen 4-2 efter forlænget spilletid og nogle forrygende mål. Real Madrid og Atletico Madrid har braget sammen i mange store kampe de seneste år, og onsdag aften mødtes de spanske lokalrivaler igen på den store scene.

Den mærkelige og foruroligende mangel på soliditet var tydelig fra offen også med Real indrømmede det hurtigste mål i Super Cup historie. Costa i billige fodboldtrøjer krævede kun 49 sekunder for at åbne scoringen.

Gareth Bale er af Real Madrids nye cheftræner, Julen Lopetegui, udset til at være en af de spillere, som kan erstatte evigt farlige Cristiano Ronaldo. Bale i Real Madrid fodboldtrøjer viste da også ved udligningen til 1-1, at han kan gøre en forskel.

site by bcz