Lacazette-drøn sikrede kneben Arsenal-sejr

Lacazette-drøn sikrede kneben Arsenal-sejr

Sep 04

Alexandre Lacazette skånede Arsenal’s rødme, da han markerede sin første start på sæsonen ved at scorer en spektakulær vinder i søndagens 3-2 sejr på Cardiff City Stadium. Lacazette dækkede en fantastisk præstation ved at skyde et skud i netets tag fra en hård vinkel i det 81. minut.

Umjesto toga bio je Shkodran Mustafi i billige fodboldtrøjer koji je otvorio bodovanje. Središnji leđa napravio je prelijevajuću vožnju do obližnjeg kolodvora kako bi udovoljio kutu Granit Xhake i pokrenuo zaglavlje u vrh kuta.

Med ni minutter igen tog Alexandre Lacazette i Arsenal fodboldtrøjer bolden med i en glidende bevægelse, og hans hårde skud kunne Cardiff-målmand Neil Etheridge ikke gøre noget ved. Modsat Arsenal har Cardiff endnu ikke prøvet at vinde i Premier League i denne sæson.

site by bcz