Uden Cristiano Ronaldo, Portugals chef, er det Pepe

Uden Cristiano Ronaldo, Portugals chef, er det Pepe

Sep 11

På mål af André Silva besejrede Portugal et italiensk landshold, som stillede med ni nye i forhold til seneste landskamp. Hjemmeholdet dominerede fra kampens begyndelse, og det kastede flere gode muligheder af sig, men den sidste skarphed manglede, og derfor stod det også 0-0 ved pausen.

Romagnoli reddede endda en bold på sin linje (27)! På et center af Mario Rui i billige fodboldtrøjer afviste Cristante læderet, der styrtede på målmandens bar (31). Portugal tog overhånden og tilbød de bedste situationer.

Torsdag i Faro (syd) signerede den centrale forsvareren Besiktas i Portugal trøjer selv med et vredt hoved målet om equalizer mod Kroatien (1-1), for blot at redde æren for vinderne i Euro 2016 mod uheldige finalister i verdensmesterskabet i 2018.

site by bcz