Cristiano Ronaldo debuterede med en dobbelt i Juventus

Cristiano Ronaldo debuterede med en dobbelt i Juventus

Sep 18

Den dobbelte af Cristiano, som ikke havde set døren i de første tre kapitler i mesterskabet, belyste en dag i Serie A, hvor Roma, næste rival Real Madrid i Champions League, slog en 2-0.

CR7, som Juventus betalte 112 millioner euro til Real Madrid i sommer, takkede hans holdkammerater for deres støtte og forklarede, at denne søndag følte han selvsikker. Cristiano i billige fodboldtrøjer vil se til onsdag at underskrive hans første mål i Champions League med Juventus trøje.

Endelig henviste Cristiano Ronaldo i Juventus trøjer til den kommende debut af Juventus i Champions League. “Vi har en vanskelig gruppe, men det er den konkurrence, som jeg kan lide mest og forhåbentlig får vi stor succes.”

site by bcz