Juventus forlader det sent i unimpressive sejr over lavt Frosinone

Juventus forlader det sent i unimpressive sejr over lavt Frosinone

Sep 25

Frosinone Calcio og Juventus slog sammen på søndag i Benito Stirpe Stadium på Matchday 5. Juve overvandt deres rival takket være målene fra Cristiano Ronaldo i Juventus fodboldtrøjer og Federico Bernardeschi for en endelige score på 0-2.

Sportiello, enten en forsvarer, der var imod åbent eller læderet sprang over. Han var ikke succesfuld, og vi troede, at denne mangel på succes del kunne strække sig til slutningen, som i hans første tre udflugter i ligaen.

De storslåede tilhængere af Frosinone i billige fodboldtrøjer har længe troet på deres mænds præstationer. Efter 24 skud, 9 skud og over 70% besiddelse, blæste Bianconeri låsen. Cristiano Ronaldo bedrager Marco Sportiello i 81. minut.

site by bcz