Juventus holder 100 procent rekord

Juventus holder 100 procent rekord

Sep 27

Juventus ligner igen i denne sæson det bedste bud på en italiensk mester i fodbold.
De seneste syv sæsoners Serie A-vinder tog onsdag aften endnu et skridt mod et nyt mesterskab, da klubben gjorde kort proces mod Bologna og vandt 2-0.

Paulo Dybala var den første til en redning af Bologna i billige fodboldtrøjer målmand, fyring bolden forbi den udsatte stop. Og så Matuidi, der havde taget den sparede strejke, der førte til åbningen, fordoblede mesterens ledelse med en sammensat finish efter at Cristiano Ronaldo havde trukket sig tilbage.

Massimiliano Allegriers i Juventus fodboldtrøjer side smagte sejr i deres åbning syv kampe af sæsonen i alle konkurrencer for første gang siden 1930-31, efter at have vundet i Valencia i Champions League.

site by bcz