Udinese 0-2 Juventus: Cristiano Ronaldo scorer på sin tilbagevenden til side

Udinese 0-2 Juventus: Cristiano Ronaldo scorer på sin tilbagevenden til side

Oct 09

Cristiano Ronaldo var lørdag tilbage i startopstillingen for Juventus, som vandt 2-0 ude over Udinese. Ronaldo scorede målet til 2-0 efter 37 minutter og virkede ikke påvirket af de seneste dages begivenheder, hvor en kvinde har anklaget portugiseren for voldtægt.

Ronaldo havde en tidligere chance for at score, udslette en skarp chance, da han ledede over tværs. Dybala i billige fodboldtrøjer gjorde dog sit mål dog ved at hoppe høje til hovedet hjemme i det 34. minut efter et godt kors før Ronaldo’s mål øjeblikke senere.

Juventus, der efterfølger en ottende efterfølgende ligatitel, har 24 point fra deres otte kampe i Serie A og har vundet deres i Juventus fodboldtrøjer første to kampe i Champions League. De er ni point foran andenplacerede Napoli, som er vært for Sassuolo på søndag.

site by bcz