Mesut Ozil giver opdatering over tilgængelighed før Leicester City Clash

Mesut Ozil giver opdatering over tilgængelighed før Leicester City Clash

Oct 23

Arsenal strækker en række passerer sammen i en glat holdbevægelse, der slutter med Mesut Ozil, der krydser bolden til Pierre-Emerick Aubameyang for et mål at gøre det 3-1 mod Leicester City.

Leicester City led et ellevte lige nederlag i Arsenal i billige fodboldtrøjer på mandag aften, da Gunners skåret dem fra hinanden i anden halvdel. City var startet fremragende og var uheldigt, at han ikke havde modtaget en straf for Rob Holdings håndbold.

Arsenal kæmpede for at få fart, og Kelechi Iheanacho i Arsenal fodboldtrøjer lagical Ozil inspirerer Arsenal til at vinde over Leicester v avede en pause bag Stephane Lichtsteiner, efterlod ham efterligning i hans kølle, da han skåret ind i feltet for et skud, der blev afbøjet af Rob Holding.

site by bcz