Cristiano Ronaldo vender tilbage som Juve mål europæisk herlighed

Cristiano Ronaldo vender tilbage som Juve mål europæisk herlighed

Oct 24

Juventus leget med United til tider som Ronaldo, billedet, nød en vindende tilbagevenden til sin gamle stomping jorden, hans kors fører til Paulo Dybala i Juventus fodboldtrøjer mål på en aften, der undertiden truet med at være langt værre end den endelige 1-0 score.

Som kampen skred frem var det Juventus, der lignede det hold, der ville det mest. Italienerne sad tungt på spillet, og det blev også til et par gode chancer.Eksempelvis manglede Paulo Dybala i billige fodboldtrøjer blot et par centimeter i sin egen beskedne højde for at nå op til en bold i helt fri tilstand.

Den portugisiske fremad kunne ikke kaste sit skærm med et mål – David de Geas fineste redning for at tipse over hans krølle skud kort efter pausen var hans bedste indsats.

site by bcz