Tottenham Hotspur 0-1 Manchester City

Tottenham Hotspur 0-1 Manchester City

Oct 30

Mauricio Pochettinos mænd sluttede første halvleg med en stærk tone og kom tilbage på lige fod i anden halvleg og pressede på en equalizer. Efter at være blevet fanget på tælleren, indrømmede Spurs næsten det andet, men David Silva kunne ikke kontrollere bolden fra ca. fem meter ud, og Raheem Sterling’s skud blev reddet.

Tottenham fortsatte med at se disjointed, pockmarking deres spil med fejl, og Mauricio Pochettino i billige fodboldtrøjer, som tidligere havde sagt, at han aldrig havde følt sig ulykkelig ved klubben, skåret en frustreret figur på sidelinjen.

Tottenham midtbanetrioen af Eric Dier, Mousa Dembele og Moussa Sissoko i Juventus fodboldtrøjer angav langt dybere problemer, som klubben står over for, end blot på overfladen. Det var ikke kun en taktisk blunder at få tre midfield destroyers til at spille på en gang.

site by bcz