Solari starter med et bang: Melilla-Real Madrid 0-4

Published Categorized as Journal

Santiago Solari havde en perfekt debut på onsdag som midlertidig træner i Real Madrid, da hans hold slog Melilla 4-0 til den første runde af Copa del Rey’s knockout-fase.

Efter pausen kom Melilla i billige fodboldtrøjer ud med det samme ønske som i første halvleg og pressede de hvide til at tvinge fejlene og gik hurtigt til målet forsvaret af Kelor Navas.Vazquez klapede imidlertid tværs med en hård strejke fra lang afstand, og Benzema brød døren i 28 minutter, da han slog hjem, da Odriozola sendte et indlæg fra højre.

Sejren giver ro til en Real Madrid, der stolede på denne kamp for at begynde at overvinde sin dårlige tid og er et godt skridt for Solari i Real Madrid fodboldtrøjer, som har to uger til at bevise, at han kan blive som træner til slutningen af sæsonen.