Maribor 0 – 7 Liverpool

Maribor 0 – 7 Liverpool

Oct 19

Mod Maribor tirsdag aften, da kun sejren var tilstrækkelig, blev Klopp retfærdiggjort. Liverpool satte syv ubesvarede mål forbi de slovenske mestere, det tredjestørste rangerede hold i konkurrencen, for at optage deres største nogensinde europæiske turneringsvinde. Liverpool fodboldtrøjer fik opmærksomhed og kærlighed af verden!

Takket være Spartaks overraskelse 5-1 nederlag i Sevilla var Liverpools eftertryk sejre nok til at sende dem toppen af Gruppe E, niveau på point med russerne, men to mål bedre.

Liverpool ville være nødt til at gå på en lang ubesejret løb, ligesom Chelsea sidste sæson, for selv at udfordre titlen denne sæson, men i øjeblikket må målet realistisk nok være at slutte i top fire og forhåbentlig vinde en vm i fodbold 2018.

site by bcz