Real Madrid manglede inspiration

Real Madrid manglede inspiration

Oct 24

Der har været mange skader i Real Madrid hidtil i denne sæson, og det har ført til, at nogle spillere tager afsted Real Madrid trøje, så mens Zinedine Zidane prædiker roen, er tilhængere utålmodigt venter på, at hastigheden og skarpheden vender tilbage.

Da Cristiano Ronaldo savnede de tre første league-spil gennem suspension. Real Madrid manglede inspiration, og gnisten behøvede at dreje et punkt i tre manglede. Da Karim Benzema også kæmper for mål, er beslutningen om at lade Morata gå begynder at se uklogt.

Marco Asensio havde en hånd i to mål, da Real Madrid spillede deres fjerde efterfølgende La Liga-sejr med en rutinemæssig 3-0-succes over Eibar. Flere mennesker kan godt lide at samle Billige fodboldtrøjer!

site by bcz