England vil have “klassisk” World Cup 2018 kit

England vil have “klassisk” World Cup 2018 kit

Feb 08

England har afsløret deres VM i Fodbold 2018 Trøje til turneringen i Rusland, herunder nye hjem og vækssæt. Outfitsne vil blive båret af alle 28 landshold i St. George’s Park.

Hjemmesættet er et klassisk udseende af hvid skjorte, blå shorts og hvide sokker. En moderne ribbe krave er støttet af et lille St George kors og bryst bærer den berømte Three Lion crest i traditionelle farver under en sølv stjerne for at markere Englands største præstation til dato. Afsætssætet er i mellemtiden også en rødt med en hvid Nike swoosh og tal, men der er ingen hvid på kraven for at spejle hjemmedesignet.

Den friske Fodboldtrøjer får deres første udflugt i VM-opvarmningsvenlig mod Nederlandene, som finder sted den 23. marts.

site by bcz