Man Utd legende Scholes blasts Mourinho

Man Utd legende Scholes blasts Mourinho

Nov 08

Manchester United spillede et bemærkelsesværdigt comeback på en eller anden måde at tjene en 2-1 sejr over Juventus og trække nyt liv i deres Champions League kampagne. Jose Mourinhos side havde vist sig at være på vej til et nederlag, da Cristiano Ronaldo brillant volleyede hjem midtvejs inde i første halvleg.

Ved den endelige fløjte løb Mourinho i billige fodboldtrøjer på banen og huggede hans øre mod Juve-fansen, idet han var blevet spottet over sin tid på Inter under spillet, da han var på Old Trafford for to uger siden.

Ronaldo havde ikke fundet nettet i Champions League siden scoring mod Juve for Real Madrid denne sæson. Men han lancede en lang bold fra Leonardo Bonucci i Juventus fodboldtrøjer, før han sendte en flugt forbi David De Gea for at blokere skuddet.

site by bcz