PSV – Barcelona 1-2. Messi, mål og videregive til målet

PSV – Barcelona 1-2. Messi, mål og videregive til målet

Nov 29

Lionel Messi stjernede som Barcelona beat PSV Eindhoven 2-1 på Philips Stadion for at forsegle top spot i Champions League. Messi bagged et hat-trick, da de to sider mødtes på Nou Camp i september og han tog sin stemme mod de hollandske mestere til fire mål i to spil med en fin solo indsats.

Barcelona var allerede kvalificeret til næste runde før han sparkede på PSV Stadium og var ukarakteristisk scrappy til tider, indtil et øjeblik af Messi Magic i Barcelona fodboldtrøjer endelig gav sit hold føringen i det 61. minut.

Det var skipperen, som også skabte det, der viste vinderen 20 minutter fra tiden da han lurede PSVs mur ved at piske et frispark på Pique’s støvle for en instinktiv første gangs finish. Pero no fue así. Coutinho i billige fodboldtrøjer, en el 19, remató junto al palo izquierdo en una buena transición.

site by bcz