Ernesto Valverdes mænd lette igennem til sidste 16 af spanske Cup

Ernesto Valverdes mænd lette igennem til sidste 16 af spanske Cup

Dec 06

Denis Suárez scorede en gang i hver halvdel, og Munir El Haddadi og Malcom Oliveira smuttede ind med et mål, da FC Barcelona blev krydset til en 4-1 sejr på Camp Nou onsdag.

Munir El Haddadas sublimme 18-minuts indsats fik Barca til at køre, med Suarez gør det hurtigt to, før Malcom i günstige fußballtrikot satte holderne ude af syne før halvtimerne. Barcelona tog føringen i 18 minutter. Ivan Rakitic byttede forbi med Denis Suarezt.

Den eneste mørke sky for cup indehavere var en skade, der blev opretholdt sent til Malcom. Den brasilianske vinger, der blev underskrevet fra Bordeaux i Barcelona trikot om sommeren, var i tårer, da han forlod banen på lige kort af de 90 minutter.

site by bcz