Den Bianconeri sikre hårdkæmpede sejr

Den Bianconeri sikre hårdkæmpede sejr

Jan 03

Cristiano Ronaldo scorede en bøjle, den anden mål en tvivlsom straf for at give Juventus en dramatisk 2-1 sejr over Sampdoria, som havde en stop-time equalizer chalked off efter en lang VAR anmeldelse i Serie A på lørdag.

Cristiano Ronaldo’s inddragelse fra starten viste sig at fortælle, da han fyrede hjem fra kanten af området inden for åbningen to minutter for at give Juve en drømme start. Værterne i Juventus fodboldtrøje fortsatte med at dominere besiddelse i åbningscentrene.

Audero nægtede Ronaldo i billige fodboldtrøjer med en flyvende redning, da Juve øgede presset efter pausen, men han kunne ikke gøre noget for at stoppe Portugal-stjernen fra at begrave en straffe forbi ham i det 65. minut.

site by bcz