Il Real Madrid rialza la testa: 3-0 di Coppa al Leganes

Il Real Madrid rialza la testa: 3-0 di Coppa al Leganes

Jan 10

En 3-0 Copa del Rey sidste 16 sejr over Leganes på Bernabeu ser Real Madrid flytte tæt på kvartfinalen og burde – for nu – lette nogle af spekulationerne omkring coach Santi Solari’s langsigtede fremtid.

Leganes slog Madrid ud af sidste sæson konkurrence i kvartfinalen, men målene fra Sergio Ramos, Lucas Vasquez i billige fodboldtrøjer og Vinicius Junior sørgede for, at en gentagelse ser usandsynligt ud.

El equilibrio de fuerzas se rompió con un penalti de Gerard Gumbau sobre Álvaro Odriozola al borde del descanso. Sergio Ramos i Real Madrid fodboldtrøjer no lo desaprovechó y marcó su gol número 100 en partido oficial para poner en ventaja al Madrid, que dominó más en el segundo periodo.

site by bcz