Paulo DYBALA vinder italiensk Super Cup med Juventus

Paulo DYBALA vinder italiensk Super Cup med Juventus

Jan 17

Cristiano Ronaldo’s header var nok til Juventus at slå AC Milan og kræve en rekord ottende Supercoppa Italiana i et spil spillet i Jeddah, Saudi Arabien. Patrick Cutrone ramte overliggeren til Milano, som havde den ivorianske midtbanespiller Franck Kessie afsted.

AC Milan spillede sidste kvartal af en time en mand ned efter den ivorianske midtbanespiller Franck Kessie i Juventus fodboldtrøjer så rød for en dårlig tackle på Emre Can. Der var få klare chancer i en afbalanceret første halvleg, Ronaldo gik tættest på en akrobatisk volley, der hoppede ud af jorden og skummet tværstangen.

Ronaldo optrådte efter en time med at spille bag den sidste linje i Milano og blev fundet fejlfrit af Miralem Pjanic i billige fodboldtrøjer. Den tilsyneladende bæredygtige overskrift af den 33-årige angriber var målmand Gianluigi Donnarumma for kraftig.

site by bcz